Bijscholing Clubbestuurder

De Vlaamse Sportfederatie (VSF) biedt vormingen en bijscholingen aan voor sportclubbestuurders. Jaarlijks worden een aantal thema’s geselecteerd die worden behandeld. De bijscholingen zijn interactief en praktijkgericht, waardoor ze ook een ideaal forum vormen om enerzijds kennis te vergaren en anderzijds te netwerken met collega-sportclubbestuurders. Inzichten, tips, herkenbare voorbeelden of getuigenissen van de docent en van andere sportclubbestuurders kunnen de eigen bestuursproblemen in de sportclub helpen oplossen.

Een lijst met de meest recente bijscholingen kan je terugvinden op de website Bijscholingen & Begeleiding | Vlaamse Sportfederatie.

Dag van de Sportclubbestuurder

Jaarlijks organiseert de Vlaamse Sportfederatie (VSF) de 'Dag van de Sportclubbestuurder'. Deze dag is dé ontmoetings- en bijscholingsdag voor sportclubbestuurders.

Deelnemers kunnen bij inschrijving kiezen uit verschillende workshops en sessies, afhankelijk van hun eigen interesses en behoeftes. Elke deelnemer kan twee sessies volgen op een voormiddag. Jaarlijks nemen gemiddeld 600 sportclubbestuurders deel aan een Dag van de Sportclubbestuurder.

Meer informatie vind je op de website de Vlaamse Sportfederatie.