Beste Redders,

Corona, in al haar varianten, dwingt onze creativiteit tot het uiterste. Met de aangepaste Corona-bijscholingen van vorig jaar zijn we in 2021 toe aan een nieuw hoofdstuk. Er zullen nu heel snel online reddersbijscholingen worden georganiseerd. Het is de bedoeling dat alle redders van Vlaanderen bijgeschoold geraken in de maanden februari, maart en april. Per online sessie zijn er 50 plaatsen ter beschikking.

Let op dat je voor een juiste bijscholing kiest: Officiƫle coronabijscholing 2021. Alle redders hebben reeds een profiel bij RedFed. Je moet je inschrijven via je eigen profiel en het is ook zeer belangrijk dat het e-mailadres van je profiel juist is. Via die weg krijg je dan een Microsoft Teams uitnodiging om deel te nemen aan de online bijscholing.

Kan je niet aan je profiel? Stuur dan een mail met alle info naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Deze bijscholing kost 35 euro voor leden en 50 euro voor niet-leden. Na het volgen van de bijscholing wordt er een pocketmask met HMEF naar een postpunt in je buurt gestuurd.

Deze bijscholing telt als de jaarlijkse bijscholing om je voor de VLAREM-wetgeving in orde te stellen.

Keep it Safe.

 

Het RedFed Team