stay homeNaar aanleiding van de recente ontwikkelingen heeft RedFed vzw beslist om het secretariaat in Kessel-Lo te sluiten tot nader order. Dit zal ervoor zorgen dat volgende zaken tijdelijk niet uitgevoerd kunnen worden:

  • Telefoon opnemen (016353500);
  • Geen ophalingen van cursusboeken of reddersmateriaal;
  • Geen vergaderingen of bezoeken;
  • Bestellingen kunnen niet verstuurd of opgehaald worden.

Het personeel blijft in de mate van het mogelijke van thuis uit werken en zijn hierdoor nog steeds bereikbaar via e-mail. Hun respectievelijk e-mailadressen zijn:

Hilde (algemeen directeur): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; Wijnand (sporttechnische coördinator): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; Sofie (administratie en boekhouding): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Zij zullen uw e-mails behandelen en u verder helpen. Begrijp wel dat het reageren op e-mails iets langer kan duren in deze periode.

Enkel in geval van nood kunt u contact opnemen met onze voorzitter Karel Logghe: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alvast bedankt voor het begrip!