Karel LoggheAfgelopen zaterdag 7 maart vond de Algemene Vergadering van RedFed plaats. Er werden traditiegetrouw allerlei documenten voorgelegd ter goedkeuring (werkingsverslag, balans en resultaatrekening, begroting). Daarnaast stonden er ook verkiezingen op de agenda. We geven een kort overzicht van het nieuw bestuursorgaan:

Karel Logghe is verkozen tot voorzitter. Hij neemt de fakkel over voor de komende 4 jaar van Philippe Raes. Philippe blijft binnen het bestuur maar neemt de functie van provinciaal voorzitter Oost-Vlaanderen op zich. Luc Van den Broeck en Flor Bosmans blijven in hun functie als secretaris-generaal/penningmeester en ondervoorzitter. Danny Vanparys is volledig nieuw in het team. Hij wordt de voorzitter van de opleidingscommissie. Wim Nuyens is net zoals de voorgaande beleidsperiodes opnieuw de voorzitter van de sportcommissie.

De 5 provinciale voorzitters werden verkozen door hun provincie: Bart Dejonghe (West-Vlaanderen), Philippe Raes (Oost-Vlaanderen), Kris Thys (Limburg) en Ann Saelens (Vlaams-Brabant). De provinciale voorzitter van Antwerpen staat voorlopig nog open.

Via deze link kom je nog meer over het nieuwe bestuursgaan te weten.