Van 1 september 2016 tot 18 september 2016 vindt in Nederland het Wereldkampioenschap Lifesaving plaats.  Wie afzakt naar Eindhoven (Pool Events) of Noordwijk (Ocean Events) stuit gegarandeerd op topspektakel tijdens de 7 toernooien voor landenteams, clubteams en masters.  Absoluut een aanrader voor al wie interesse heeft in de reddingssport!

 

Klik op bovenstaande afbeelding voor meer informatie over dit evenement.

Op zaterdag 20 augustus 2016 en zondag 21 augustus 2016 gaat het Belgisch Kampioenschap Reddend Zwemmen in Open Water door.

 

Wie wilt genieten van dit sportspektakel kan het hele weekend terecht ter hoogte van de Koning Ridderdijk 100 in Westende. Kom ons dus zeker een bezoekje brengen en juich de atleten toe terwijl ze zee en strand te lijf gaan!

OPGELET: Omwille van het BK zal het RedFed-secretariaat gesloten zijn op vrijdag 19 augustus 2016.

 

(Foto: Stef Feys)

De rescueboten ’Torro’ en ‘Thunder’ zoeken nog (boot)redders om de veiligheid van de atleten te verzekeren op ons Belgisch Kampioenschap Lifesaving open water op zaterdag 20 en zondag 21 augustus 2016 te Westende.

Ben je (gediplomeerd en bijgeschoold) redder en heb je tijd en interesse om deel uit te maken van de Crew?
Maak je asap kenbaar via mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefonisch (016/35 35 00)!


Indien je ook al een cursus (Basis)bootredder gevolgd hebt, is dit zeker een pluspunt maar geen noodzaak!


Retour:


•    overnachting (zat op zon, en ev. vrij op zat – tijdig kenbaar maken)
•    eten en drinken
•    2 dagen toffe bootrescue ervaring
•    Zon, zee en strandMet vriendelijke groeten,


Het RedFed-team