ca4cef76 8c09 477f a84c e9284d557906

 

België is het gastland voor het Europees Kampioenschap Lifesaving 2017 Open en Jeugd.

Dit Europees sportspektakel zal doorgaan van 3 t.e.m. 9 september 2017 te Brugge (zwembadproeven) en Oostende (open water).

Het programma kan je terugvinden op de website www.lifesaving2017.be

Alle supporters en sportliefhebbers zijn bij deze uitgenodigd!

 

 

Ter info: Doordat alle medewerkers worden ingezet voor de organisatie van het Europees kampioenschap, zal het RedFed-secretariaat gesloten zijn van maandag 4 september t.e.m. vrijdag 8 september.

for sale signDe Vlaamse Reddingsfederatie wil haar sportmateriaal een tweede leven inblazen. Wil jouw club binnenkort starten met reddend zwemmen in open water? Of wil je graag zelf een eigen board aankopen? Dan staat er in onze tweedehandslijst vermoedelijk wel wat materiaal dat je kan inzetten binnen jouw club- of jeugdwerking!

Iedereen, zowel leden als niet-leden, kan een bod plaatsen tot 31 juli 2016. Dit doe je door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de exacte vermelding van het materiaal dat je wil aankopen, het merk, de kleur en het bod. In de tweedehandslijst staan steeds enkele richtprijzen vermeld.

Men kan uiteraard ook een lager of hoger bod inzenden. Het is de hoogste bieder aan wie het materiaal uiteindelijk verkocht wordt. De hoogste bieder zal in augustus persoonlijk gecontacteerd worden. Hij/zij kan nadien het gevraagde materiaal komen afhalen op het RedFed-secretariaat.

Wil je graag eerst eens komen kijken naar het sportmateriaal alvorens een bod te plaatsen? Dit is mogelijk! Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om een afspraak te maken.