In samenwerking met de Provincie West-Vlaanderen organiseert de Vlaamse Reddingsfederatie het Vlaams Kampioenschap Lifesaving.  Begeef je op zondag 27 november 2016 naar het Provinciaal Topsportbad van S&R Olympia Brugge voor een dag waterspektakel.  Dit evenement is gratis  toegankelijk voor al wie een stevige dosis enthousiasme op zak heeft! 

 

Wanneer:

Zondag 27 november 2016 van 10u tot 18u

 

Locatie:

S&R Olympia Brugge

Doornstraat 110

8200 Brugge

 

Inkom:

Gratis!

 

Meer info:

Neem een kijkje op de affiche of download het programmaboekje!

Alle data van de beroepsgerichte reddersopleidingen van de Vlaamse Trainersschool (VTS) staan in onze activiteitenkalender. Inschrijven voor een officiële cursus Hoger Redder verloopt via de website van de VTS. Inschrijven voor een erkende cursus Hoger Redder verloopt via Mijn RedFed.

 

Wil je je inschrijven voor een erkende cursus ?

  • Klik in de activiteitenkalender op de cursus naar keuze
  • Klik op de link die weergegeven staat bij 'Inschrijven' of surf naar Mijn RedFed.
    • Heb je al ooit een cursus gevolgd, ben je al redder of ben je lid (geweest) van RedFed, dan moet je geen 'Nieuwe Gebruiker' aanmaken.  Je gegevens zijn al gekend in de databank, ook al heb je je zelf nooit geregistreerd. Inloggen kan met je e-mailadres/rijksregisternummer en het bijhorende wachtwoord. 
    • Heb je nog nooit een cursus/bijscholing gevolgd en ben je nooit lid geweest van RedFed?  Klik op 'Nieuwe Gebruiker' en maak een nieuw profiel aan.

 

Wachtwoord vergeten/onbekend? 

Klik bij Mijn RedFed op 'Nieuw wachtwoord'. Er wordt een nieuw wachtwoord opgestuurd naar je e-mailadres.

 

Foutmelding?

Het e-mailadres dat in onze databank staat is ongeldig/onbestaand.  We kunnen je dus geen nieuw wachtwoord opsturen.  Stuur je naam, geboortedatum en e-mailadres door naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we je verder kunnen helpen.

Bezit jij de lesgeefmicrobe? En ben jij ook zo gepassioneerd door de reddingssport? Dan ben jij misschien wel de persoon die RedFed zoekt!

Net als vorig jaar is RedFed op zoek naar lesgevers voor haar promotionele activiteiten (initiaties, rescue day, rescue kamp,...) in 2016 te begeleiden. Wanneer men de lesgeversfiche invult en bezorgt aan het RedFed-secretariaat, komt men in de lesgeverslijst terecht. Deze lijst zal eerst gecontacteerd worden bij het zoeken naar een lesgever voor een initiatie.

Interesse? Maak je dan kenbaar en stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Op die manier maken we samen de reddingssport nog bekender (en hopelijk ook meer bemind) bij het grote publiek!

Om de sportsector nog beter te informeren en ondersteunen omtrent ethisch sporten, lanceert het Internationaal Centrum Ethiek in de Sport (ICES) een gloednieuwe website.

Wil je thematisch werken? Dan vind je er achtergrondinformatie, goede voorbeelden en hapklare instrumenten rond thema's als fair play, pesten, gendergelijkheid, interculturaliteit, respect, solidariteit ... Wil je het structureel aanpakken? Raadpleeg dan het nieuwe 8-stappenplan op weg naar een volwaardig ethisch sportklimaat. Per stap krijg je een bondige uitleg en inspirerende voorbeelden van sportclubs, sportfederaties en sportdiensten. Praktische werkdocumenten bieden je een leidraad om concreet aan de slag te gaan!

Nieuwsgierig? Bezoek de nieuwe website www.ethischsporten.beneem deel aan de wedstrijd en maak kans op een bon van Decathlon!