Privacy Statement

Door het invoeren van zijn/haar persoonsgegevens op de website van de Vlaamse Reddingsfederatie vzw (RedFed) gaat de gebruiker ermee akkoord, dat deze gegevens worden opgeslagen in het  leden- en/of klantenbestand. Het desbetreffende leden- en/of klantenbestand behoort uitsluitend toe aan RedFed, Gemeenteplein 26, 3010 Kessel-Lo, België.

RedFed respecteert de privacy van alle gebruikers van haar website en draagt er zorg voor dat de persoonsgegevens die de gebruiker (per e-mail, registratie en/of contactformulier) aan RedFed verschaft altijd vertrouwelijk en in overeenstemming met de Wet van 8 december 1992 voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens worden behandeld. De persoonsgegevens die de gebruiker via de RedFed-website verstrekt, worden uitsluitend gebruikt ten behoeve van het aangegeven doel. Deze gegevens zullen niet aan derden ter beschikking worden gesteld zonder de uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de gebruiker.

De gebruiker heeft zelf de mogelijkheid tot inzage en verbetering van de eigen persoonsgegevens. Indien u vragen heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens door RedFed, of u wil uw gegevens laten verwijderen, neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Door zich als gebruiker op de RedFed-website te registreren, worden door RedFed cookies weggeschreven op de harde schijf van de gebruiker. Cookies zijn kleine informatiebestanden die bij elk volgend bezoek aan de RedFed-website naar de beheerder van de website worden teruggestuurd om de toegang tot de site en de navigatie te vergemakkelijken en sneller en efficiënter te laten verlopen. Wanneer u deze cookies verwijdert of uitschakelt, kan de goede en vlotte werking van de RedFed-website niet meer worden gegarandeerd.

Portretrecht

Tijdens activiteiten georganiseerd door RedFed of activiteiten waaraan RedFed meewerkt, kunnen foto's en/of videobeelden genomen worden waarop uw kinderen en/of uzelf mogelijk te zien zijn. Deelname aan activiteiten betekent dat u toestemming verleent aan RedFed om de beelden in het kader van zijn werking op al zijn dragers zoals website, tijdschrift (De Boei), nieuwsbrieven en folders te publiceren. Deze foto's mogen op geen enkele manier door derden verder verspreid worden. RedFed zal deze foto's ook niet bezorgen aan commerciële firma's die er vrij over kunnen beschikken voor hun publiciteit.