word lid buttonMaakt jouw organisatie ook in 2017 graag gebruik van onze diensten samen met 2.500 redders en reddingssporters, 200 zwembaden en 100 watersportclubs in Vlaanderen? Vraag vandaag dan nog jouw RedFed-lidmaatschap voor 2017 aan via Mijn RedFed.

Hoe hernieuw ik het RedFed-lidmaatschap voor mijn watersportclub of zwembad?

  • Stap 1: Surf naar www.redfed.be en klik op “Mijn RedFed” in de rode balk. Of klik rechtstreeks op deze link “Mijn RedFed”.
  • Stap 2: Meld je aan met jouw persoonlijke logingegevens van je watersportclub of zwembad.
  • Stap 3: Je bent nu ingelogd in het RedFed-profiel van jouw organisatie. Klik in de zwarte balk bovenaan op “Lidmaatschap”.
  • Stap 4: Klik op “Aansluiting aanvragen”. Duidt de juiste gegevens aan en klik op “Aanvraag doorsturen”.

Nadat jouw aanvraag door ons verwerkt is, zal je een factuur toegestuurd krijgen voor het betalen van de lidmaatschapsbijdrage. Zodra de betaling ontvangen is, zal je RedFed-lidkaart per post verzonden worden. Voor een vlotte verwerking van jouw aanvraag, gelieve niet spontaan te betalen maar te wachten op de factuur.

De voordelen die verbonden zijn aan het RedFed-lidmaatschap kan je nalezen in de infotheek.

RedFed heet iedereen (opnieuw) van harte welkom in 2017!

Eerst bereikte STRC de finale van de Bloso-actie "Sportclubs zijn goed bezig". Maar de finale bereiken is voor de Sint-Truidenaars onvoldoende en dus werden alle registers opengetrokken om de finale te winnen. En jawel, STRC was één van de winnaars van de grote Bloso-actie "Sportclubs zijn goed bezig"! Een vertegenwoordiger van Bloso kwam de prijs overhandigen, een Decathlon-waardebon van 250 Euro voor sportmateriaal. Nieuw materiaal zal dus weldra ingezet worden in de STRC-werking.

Proficiat aan het ganse STRC-team!